close
What people like the best option?
Trim
 
 
 
 • 55% AZERA 1.6 CRDi GLS FDU
 • 25% AZERA 1.6 CRDi
  GLS FDU
 • 15% AZERA 1.6 CRDi
  GLS FDU
Exterior Color
 • 63%
 • 52%
 • 19%
Interior Color
 • 63%
 • 52%
 • 19%

Hyundai i10.

Lenyűgöző benyomás.
 • Dinamikus, formaterv.
 • Teljes körű biztonsági csomag.
 • Tágas utas- és csomagtér.

 
 
 
 
 
A képek eltérhetnek a kész terméktől.
Belső
 

Mire vár? Legyen
nagy hatással!

A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken
múlnak. Friss, kifejező
formavilágának és az élvonalbeli technológiák
gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens
útitárs, amely stílusával és rugalmasságával Önt is naggyá teszi.
#HyundaiGoBig

Videó megtekintése

Tökéletes választás kis helyekhez és nagy pillanatokhoz.

A városi utcák időnként zsúfolttá válhatnak. Ötletes városi autónk üdítő manőverezhetőségének köszönhetően azonban még azt is élvezni fogja, ha keskeny kereszteződéseken kell átmanővereznie vagy szűk parkolóhelyekre kell beállnia.

A mindössze 3,67 méter hosszú és 1,68 méter széles, i10 kompakt karosszériája olyan, rugalmasan variálható, tágas belső teret rejt, amelyben kényelmesen töltheti idejét.

 • Dinamikus és stílusos.

  Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek i10-nek, amellyel sehol máshol nem találkozhat a kategóriában.

 • Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.
  Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.

  A kategória legkiválóbb kapcsolódási szolgáltatásai várják, a 8 colos érintőképernyőtől a
  Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról - vagy akár szóbeli parancsokkal.

 • Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb.
  Még biztonságosabb,
  még megnyugtatóbb.

  A kategória egyik legteljesebb aktív biztonsági csomagja az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató
  rendszert: a Hyundai SmartSense technológiát is tartalmazza.

i10 formaterv
Fedezze fel a formaterv ihletadó forrását.

A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

Ez az inspiráció köszön vissza az i10 megjelenésében, ahol a lágy felületek és az éles vonalak kontrasztja finoman ipari hatású megjelenést ébreszt. Az utastérben a sportos stílus tágassággal és praktikummal társul.

Merész megjelenés.

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus, újszerű megjelenést kölcsönöznek az i10-nek, amelyen azonnal megakad az ember tekintete. Elől a széles, fekete hűtőmaszk és a plasztikusan megformált fényszórók keltenek igen sportos első benyomást. A stílusos utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban.

Teljes körű aktív
biztonsági technológiák.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Élvezze a kategóriaelső
kapcsolódási szolgáltatásokat.

A kategória legnagyobb érintőképernyője és az olyan fejlett kapcsolódási technológiák, mint a Bluelink®, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ megkönnyítik a kapcsolattartást. A Bluelink® lehetővé teszi, hogy okostelefonról vagy - az online hangfelismerésnek köszönhetően - szóbeli parancsokkal vezérelje autóját.

Dinamikus és stílusos.

Az elődjénél alacsonyabb tetővonallal és szélesebb karosszériával rendelkező, i10 élettel teli formaterve teljességgel egyedülálló a méretosztályban. Dinamikus, kecses formavilága lágy felületekkel és határozott élekkel teremt izgalmas kontrasztot.

A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

Alakítsa ízlése szerint
tökéletesre.

A tízféle választható karosszériaszínnek és a piros vagy fekete, tetőlemeznek köszönhetően nem kevesebb mint 22 színkombinációval teheti teljesen személyessé autója megjelenését.

Karosszéria szín: Aqua Turquoise Metallic
Tetőlemez szín: Aqua Turquoise Metallic
 • Elöl LED-es nappali
  világítás.

  A LED-es nappali fény kerek kialakítása az i10
  rendkívül sikeres hagyatéka előtt tiszteleg.
  A lámpa kifinomult méhsejt szerkezetű belső osztást kapott.

 • Elöl Merész hűtőmaszk.

  A széles kaszkádos hűtőmaszk erőteljes üzenetet
  közvetít, ráirányítva a figyelmet az
  i10 szélesebb karosszériájára.

 • Elöl Kétfunkciós
  projektoros
  fényszórók.

  Dinamikus, fényszórói és kerek LED-es nappali fényei még inkább kihangsúlyozzák az i10 magabiztos, élettel teli hangulatát, ami kiemeli a modellt kategóriatársai közül.

 • Oldalnézet Dinamikus
  küszöbvonal.

  Az oldalnézetet meghatározó letisztult, izmos felületet úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

 • Oldalnézet Külső tükörházba épített
  LED-es
  irányjelzők.

  Fokozott biztonságot és még tetszetősebb megjelenést eredményeznek a beépített LED-es irányjelzőkkel szerelt külső tükörházak.

 • Oldalnézet Sportos
  kerékkínálat.

  Tegye teljessé a sportos megjelenést a rajzolatú, 15 vagy 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal, amelyek energikus, dinamikus képet sugároznak. A modell 14 colos acél keréktárcsával is megvásárolható.

 • Oldalnézet Egyedülálló
  oszlopkialakítás.

  Az i10 oldalán az ablak körvonala kecses lendülettel húzódik hátra, egészen a karakteres, X alakú C-oszlopig. Ez az egyedi stíluselem egyértelműen azonosítja az autót, és az oszlopon elhelyezett i10 logóra vonzza a szemlélő tekintetét.

 • Hátul Sötétített hátsó
  ablakok.

  A sötétített hátsó ablakok nem csupán stílusosak, de diszkrétebbé is teszik az utazást, erős napsütésben pedig megakadályozzák a belső tér felmelegedését.

 • Hátul Hátsó
  lámpatestek.

  Az átrajzolt hátsó lámpatestek karakteres, dinamikus megjelenést kölcsönöznek az i10-esnek. A zárófények egyben a láthatóságot is javítják.

 • Hátul Áttervezett
  hátsó lökhárító.

  Az áttervezett hátsó lökhárító grafitszínű alvázvédő lemezt kapott; a ködfényszóró a bal alsó, a tolatólámpa a jobb hátsó sarokban kapott helyet.

Helykínálat és stílus.

A stílusos utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban. A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett látványos, háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt a belső térben.

A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti. A kialakítás az ajtókban kialakított, tágas tárolórekeszekre és a kesztyűtartó fölé irányítják a tekintetet.

Precíz tágasság.

Válasszon a négyféle színkombináció közül, és igazítsa saját ízléséhez a belső teret.

Ülésszín
Ülés kárpitanyagok
Szövet
Szövet
Szövet
 • 3,5 colos monokróm
  LCD kijelző.

  A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek között elhelyezett LCD kijelzőről könnyen leolvashatók a legkülönfélébb jármű- és menetadatok, beleértve a biztonsági rendszerek állapotát.

 • Fűthető
  kormánykerék.

  Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

 • Sportos
  műszerfal
  kialakítás.

  A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

 • Stílusos, kerek
  légbeömlő nyílások.

  Az ajtópanelből kiinduló díszítőelem még tágasabb térérzetet eredményez, a műszerfalpanelbe süllyesztett kerek elülső légbeömlők pedig letisztult, modern hatást keltenek.

 • 8 colos
  érintőképernyő.

  A kategória legnagyobb, 8 colos érintőképernyőjén megjelenítheti okostelefonja tartalmát, köszönhetően az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

 • Fűthető első
  ülések.

  Télen is finom meleg. Hideg napokon különösen kényelmesek az opciós fűthető ülések. Nagyon gyorsan felmelegednek, így fokozva a komfortérzetet.

Városban és országúton is takarékos hajtásláncok.

Igényeitől és stílusától függően kétféle hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor közül választhat. Az 1,0 literes, háromhengeres erőforrás 67 lóerőt és 96 Nm forgatónyomatékot ad le, míg az 1,2 literes, négyhengeres motor 84 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 118 Nm. Mindkét motornál alapfelszereltség a start-stop rendszer (Idle Stop and Go, ISG).

A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, szerényebb CO2-kibocsátást és jobb hatásfokot eredményez. Mindkét motorhoz kétféle sebességváltó társítható.

 • 1.0 literes MPI benzinmotor

  A háromhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszereltségként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO2-kibocsátást eredményez. A motorhoz ötfokozatú robotizált kézi sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó társítható.


  Max. Teljesítmény
  67.0 LE
  Max. Nyomaték
  96.2 Nm
 • 1.2 literes MPI benzinmotor

  A négyhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszereltségként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO2-kibocsátást eredményez. A motorhoz ötfokozatú robotizált kézi sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó társítható.


  Max. Teljesítmény
  84.0 LE
  Max. Nyomaték
  117.6 Nm
 • Robotizált kézi sebességváltó.

  Az ötfokozatú robotizált kéziváltó (AMT) önműködően vált fokozatot: az automata sebességváltóktól megszokott egyszerű, pihentető vezetési élményt kínálja, de takarékosabban. Takarékossága a tradicionális automata váltókhoz viszonyított kisebb tömegből, illetve csökkentett súrlódásból adódik.

  • Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás.

   Az elektronikusan optimalizált váltási pontok és a kiemelkedő mechanikus hatásfok csekélyebb üzemanyag-fogyasztást eredményez. Nincsenek téves váltások, így nem vész el a teljesítmény. 

  • Praktikusabb és kényelmesebb.

   Szépen, könnyedén. A vezérlés automatikusan kuplungol és sebességet vált. Soha többé nem kell a kuplunggal és a váltókarral vesződnie a forgalomban.

  • Tetszés szerint vezethető.

   Szeretne mégis maga váltani? Ez sem probléma: kézi üzemben saját elképzelése szerint kapcsolhatja a fokozatokat - ám kuplungolnia itt sem kell.

 • Ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó.

  A finoman kapcsolható, ötfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

Több energia, kedvezőbb
üzemanyag-fogyasztás az ERS-sel.

Az i10 energia-visszanyerő rendszere (ERS) kinyeri a haladás mozgási energiáját, és az autó hajtására fordítja azt. Amint leveszi a lábát a gázpedálról, és a sebességváltót fokozatban hagyva kigurul, a rendszer a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, és azt az akkumulátorban tárolja. Gyorsításkor az ERS az így visszanyert elektromos energiát felhasználva táplálja a jármű elektromos berendezéseit. Ezzel tehermentesíti a belső égésű motort, és így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Az új, multifunkciós kamera öt funkciót szolgál ki: ezek a táfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA), a távolsági fényszóró asszisztens (HBA), az aktív sávtartó rendszer (LKA), a vezetői éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA) és az intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

Hyundai SmartSense
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Aktív sávtartó rendszer (LKA).

  A sávelhagyást gátló rendszer (LKA) az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

 • Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

  Az FCA olyan fejlett, aktív biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. Az elülső multifunkciós kamerát alkalmazó FCA három lépcsőben működik. Az első szinten fény- és hangjelzéssel emlékezteti a vezetőt, majd a veszélyhelyzet státuszától függő mértékben szabályozza a fékteljesítményt, végül az ütközést megelőző pillanatokban teljes fékerővel lassít, hogy elkerülje az ütközést vagy minimalizálja a sérülést és a károkat. A rendszer 8 km/órától aktív; képes a járművek és a gyalogosok észlelésére.

 • Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW).

  TA multifunkciós kamera figyeli az i10 és az előtte haladó jármű közötti távolságot.
  Ha ütközés veszélyét észleli, fény- és hangjelzéssel figyelmeztet.

 • Intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

  Észleli a sebességkorlátozásokat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés 8 colos kijelzőjén és a műszeregységben.

 • LKA
 • FCA
 • FCW
 • ISLW
 • VÉGE
Távolsági fényszóró asszisztens (HBA).
Távolsági
fényszóró asszisztens (HBA).

Észleli a többi járművet, és igény szerint vált át a tompított és távolsági világítás között. Ezzel mérsékli a többi autós elvakítását, és egyszerűbbé teszi az éjszakai vezetést.

Vezetői éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA).
Vezető
éberség
csökkenésére
figyelmeztető rendszer (DAA).

A funkció felügyeli és elemzi a vezetési stílust, és amennyiben a fáradás vagy koncentrációvesztés jeleit észleli, pihenőre tesz javaslatot. Ezáltal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést.

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés.
Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés.

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti a vezetőt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az előtte várakozó jármű.

Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások.

Az i10-est kategóriája élvonalába emelik lenyűgöző, online szolgáltatásai. A fejlett technológiai megoldások mind a színes érintőképernyőről vezérelhetők, amely 8 colos képátlójával a legnagyobbnak számít a szegmensben.

Távolból működtethető központi zár.
Távolból működtethető központi zár.

Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az i10 emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és a Bluelink alkalmazásból máris zárhatja vagy nyithatja az i10 központi zárját.

Célállomás autóba küldése.
Célállomás autóba küldése.

Navigációs rendszerrel felszerelt i10 esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

Jármű keresése.
Jármű keresése.

Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

Autó diagnosztikai információ telefonon.
Autó diagnosztikai információ telefonon.

Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmaz, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.
Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az i10-est – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, a Bluelink alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

Jármű állapot lekérdezése.
Jármű adatai.

Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán a csomagtérfedél helyzetéig.

Utazásaim.
Utazásaim.

Merre? Mikor? És mennyi időre? Az 'Utazásaim' funkcióban olyan alapvető adatok közöl tájékozódhat, mint az utazás időtartama, a megtett távolság, illetve az átlagos és csúcssebesség.

Bluelink alkalmazás.
Bluelink alkalmazás.

A Bluelink alkalmazás a Google Play Store-ból és az Apple App Store-ból egyaránt letölthető.

A valós idejű szolgáltatásokkal
gyorsabban célba érhet.

Az i10 gondoskodik arról, hogy Ön kipihenten és a lehető leggyorsabban célhoz érjen. A 8 colos navigációs rendszer mellé öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Hozzáférés valós idejű információkhoz: üzemanyag árak és töltőállomások, forgalmi információk, időjárás, hasznos helyek (POI), parkolási lehetőségek az utcán és parkolóházakban. A szolgáltatás Hyundai kereskedés-keresőt, valamint - ha a helyi törvények megengedik - traffipaxra figyelmeztető funkciót is tartalmaz.

 • Valós idejű forgalominformáció.

  Egyre gyakoribbak a forgalmi dugók, a torlódások. A Hyundai valós idejű forgalominformációs szolgáltatása a pillanatnyi állapotokat figyelembe véve megmutatja az ideális útvonalakat és az érkezés várható időpontját.

 • Valós idejű üzemanyagár-információ.

  Találja meg a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást, vagy a legkedvezőbb üzemanyagárakat. A folyamatosan frissülő üzemanyag-információ ellátja Önt az aktuális árakra és töltőkutakra vonatkozó tájékoztatással: érintse meg a képernyőt, és állítsa be a kiválasztott helyszínt úti célként.

 • Traffipax figyelmeztetés.

  A teljes körű szolgáltatás a mobil és telepített sebességmérőkre egyaránt figyelmeztet*. Így Ön biztonságosan, magabiztosan és kipihenten közlekedhet.

  * Ahol a helyi törvények ezt megengedik

 • Parkolás az utcán és parkolóházban.

  Találjon gyorsan parkolóhelyet, parkoljon stresszmentesen. A valós idejű parkolóhely-információs funkció segít megtalálni és összehasonlítani a parkolási lehetőségeket a parkolóházakban, a felszíni parkolókban, valamint az utcán.

 • Hyundai kereskedések.

  Valós idejű tájékoztatás a közeli Hyundai márkakereskedésekről. Tökéletes megoldás, ha otthonától távol segítségre vagy szervizszolgáltatásra volna szüksége.

 • Valós idejű úti cél-információk.

  Minden eddiginél egyszerűbben kereshet rá úti célokra, érdekes helyekre, vagy a kettő kombinációjára. A szabadszavas keresésnek köszönhetően mindig megtalálja, amit keres.

 • Időjárás.

  Ideje útnak indulni? A valós idejű időjárás szolgáltatás révén bármikor áttekintheti a tartózkodási helyére, úti céljára vagy kedvenc városaira vonatkozó, legfrissebb meteorológiai jelentéseket.

Éljen rugalmasan, éljen nagyszerűen.

Amilyen apró, olyan tágas és sokoldalú: a Hyundai városi autója a modern életstílus minden kihívásával könnyedén megbirkózik. Legyen szó nagybevásárlásról vagy a hétvégi kiruccanás csomagjairól, az i10 csomagtartója és rugalmasan alakítható belső tere lehetővé teszi, hogy Ön nagyvonalúan élje az életét.

Ráadásul az autó tele van praktikus megoldásokkal, rugalmasan alakítható, tágas csomagtere pedig a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben.

 • Rugalmasan alakítható, tágas csomagtartó. A sokoldalúan variálható, 252 literes csomagtartó a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. Az osztott hátsó ülés egy kézzel lehajtható: ilyenkor 1050 liter áll rendelkezésre.
 • Vezeték nélküli töltés. A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.
 • Ötüléses. Az i10 méretéhez képest meglepően tágas, ötüléses kivitelű.
 • 8 colos érintőképernyő. Elöl, középen – a nagyméretű, 8 colos érintőképernyőn tökéletesen szemmel tarthatja és könnyedén kezelheti a fedélzeti funkciókat, az infotainmenttől a navigációs rendszeren át a valós idejű forgalom-információkig.
Tolatókamera.
Tolatókamera.

Gyerekjáték a tolatás. A tolatókamera megjeleníti az i10 mögötti területet, így Ön könnyedén manőverezhet.

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.
Automatikus
vezérlésű
klímaberendezés.

Pont, ahogy Ön szeretné. Az automatikus vezérlésű klímaberendezéssel elég beállítani a kívánt hőmérsékletet - a többiről az autó gondoskodik.

Kiemelkedő tárolási lehetőségek.
Kiemelkedő tárolási lehetőségek.

Az i10 számtalan praktikus tárolóhellyel alkalmazkodik a mozgalmas élet igényeihez, a kesztyűtartó feletti, nyitott tárolórekesztől az ajtókban kialakított zsebekig.

E-call: fokozott biztonság és védelem.
E-call: fokozott
biztonság
és védelem.

Az i10 automatikusan segítséget hív, ha balesetet szenvedett, és kinyíltak a légzsákok. Emellett az SOS gombot megnyomva Ön is kérhet vészhelyzeti segélynyújtást, a nap 24 órájában, az év bármely napján.

Korlátlan nyugalom és biztonság.

Szériatartozék a nyugalom: a Hyundai i10-re ugyanaz a teljes körű gyártói garancia vonatkozik, mint bármely más, új Hyundai gépkocsira. Emellett kiterjesztett garanciális konstrukció érvényes a nagyteljesítményű akkumulátorra.

Ötéves, kilométer
korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, a Hyundai i10 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

top