N Line – rendkívül sportos kiáltvány.

Emelje új szintre autója megjelenését a nagyteljesítményű N modellcsaládtól kölcsönzött, látványos stíluselemekkel. A vadonatúj 10 N Line exkluzív formai megoldásai mellett sportosabb vezetési élményt, valamint opcióként rendelhető nagyteljesítményű, 100 lóerős erőforrást is kínál.

Külső

Dinamikus, határozott. Akármerről nézzük.

Egyetlen pillantás elég, hogy felfedezzük a vadonatúj i10 N Line motorsportos kötődését. A modell külső formavilágát olyan, módosított elemek határozzák meg, mint a lökhárító vagy a hűtőmaszk, ami az úttörő i30 N hangulatát idéző, dinamikus megjelenést eredményez. Az exkluzív 16 colos könnyűfém keréktárcsák és a LED-es nappali világítás még erőteljesebbé teszik a vadonatúj i10 N Line jellegzetes dizájnját, és kihangsúlyozzák a modell sportos hangvételét.

Vadonatúj Hyundai i10 N Line menet közben
1
Kattintson a bal vagy jobb oldali navigációs nyilakra.
  1. Vadonatúj Hyundai i10 N Line keréktárcsa
    1

    Exkluzív 16 ” könnyűfém keréktárcsák.

    A feltűnő 16” könnyűfém keréktárcsákat kifejezetten és kizárólag a vadonatúj i10 N számára terveztük; megjelenésüket piros dekorgyűrű teszi még látványosabbá.

  2. Vadonatúj Hyundai i10 N Line első lökhárító

    N Line lökhárító és hűtőmaszk.

    Az agresszív módosításokon átesett orr sportos lökhárítót és fenékvédő lemezt kapott, a változásokat piros díszítőelemekkel ellátott, egyedi N Line hűtőmaszk koronázza meg.

  3. Vadonatúj Hyundai i10 N Line LED-es világítás

    Egyedi LED-es nappali világítás.

    Az átlósan elhelyezett LED-es nappali világítás erőteljes, sportos hatást kelt nappal és éjjel egyaránt.

  4. Piros i10 logó a C-oszlopon

    N Line C-oszlop.

    Az egyedi, X alakú C-oszlopot piros i10 logó díszíti, újabb utalásként arra, hogy egy rendkívül sportos hangulatú kivitellel van dolgunk.

    Beltér

    Élje át a sportosság minden eddiginél magasabb szintjét.

    Foglaljon helyet a vadonatúj i10 N Line átdolgozott utasterében, és máris megérintik a modell motorsportos gyökerei. Az exkluzív N Line kormánykerék és sebességváltó megjelenését a fekete kivitelű műszerfalon elhelyezett piros szellőzőgyűrűk teszik még intenzívebbé. A sportos ülések a testet jobban megtámasztva segítik elő a dinamikus vezetést.

    Vadonatúj Hyundai i10 N Line kezelőfelület
    Kattintson a bal vagy jobb oldali navigációs nyilakra.
    1. Vadonatúj Hyundai i10 N Line kormánykerék közeli felvételen

      Bőr N Line kormánykerék.

      Az N Line kormánykereket kontrasztos piros cérnával varrott, perforált bőr borítja, küllői sportos, fémhatású felületkezelést kaptak.

    2. Vadonatúj Hyundai i10 N Line sebességváltó kar közeli felvételen

      Sportos N Line sebességváltó.

      Az N Line sebességváltó sportos fém dekorrészletekkel, piros versenysávval és bőrbetétekkel biztosít jobb fogást és még intenzívebb versenyhangulatot.

    3. Vadonatúj Hyundai i10 N Line utasoldali légbeömlő közeli felvételen

      Dinamikus piros dekorrészletek.

      Az utastérben dinamikus, piros légbeömlő keretek, valamint kontrasztos, piros öltésekkel varrott sportülések fogadják az utasokat.

    4. Vadonatúj Hyundai i10 N Line fémpedálok közeli felvételen

      Sportos fémpedálok.

      A dinamikus vezetési élményt sportos fémpedálok teszik még hangsúlyosabbá. A szálcsiszolt fém felületen csúszásgátló gumibetétek segítik a pontos pedálkezelést.

      Teljesítmény

      Emelje új szintre a vezetés élményét az N Line menetdinamikával.

      A vadonatúj i10 N Line a modellcsalád egyetlen tagja, amely az 1.0 literes T-GDi benzinmotorral is megrendelhető. A háromhengeres erőforrás legnagyobb teljesítménye 100 lóerő, maximális forgatónyomatéka 172 Nm. A modellverzió alap erőforrása a hengerenkénti befecskendezést alkalmazó, 1,2 literes négyhengeres benzinmotor (84 LE, 118 Nm). Mindkét motorhoz ötfokozatú kézi sebességváltó társul.

      1.0 T-GDi benzinmotor képe

      1.0 T-GDi benzinmotor.

      A vadonatúj i10 N Line-hoz rendelhető, háromhengeres T-GDi erőforrás 4500/perc fordulatszámon adja le 73,6 kW (100 LE) csúcsteljesítményét.

      Kattintson a bal vagy jobb oldali navigációs nyilakra.
      1. 1
      2. 2
      3. 3