Feltöltődés. Stílusosan.

A tanulmányautókhoz illő, futurisztikus megjelenést élvonalbeli, intelligens technológiák lenyűgöző választékával társító IONIQ 5 gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően új távlatokat nyit meg Ön előtt.

Nézze meg az IONIQ 5 leleplezését.

Az IONIQ 5 február 23-án jelent meg a világ előtt - itt nézheti meg az eseményt:

Összefoglalás

Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

Az IONIQ 5 érkezésével a jövő mobilitása kézzel fogható, mindennapi valósággá válik. Az úttörő, elektromos kompakt szabadidőjárművel minden helyzetet uralhat: kompromisszumok nélkül segít Önnek, hogy hozzájáruljon a világ alakulásához.

 1. The Hyundai IONIQ 5 midsize CUV's Ecology logo.

  Fenntarthatóság.

  Az IONIQ 5 utasterében széles körben találkozhatunk környezetbarát anyagokkal. A tetőkárpit, a padlószőnyegek és az üléshuzatok gyártásánál például cukornádból kinyert nyersanyagokat használtak fel. Ez nem csupán újrahasznosítható, de szépséges is.

 2. The Hyundai IONIQ 5 midsize CUV's technology logo with its 44” Augmented Reality head-up display.

  Technológia.

  A 44 colos, fejlett head-up kijelzőnek köszönhetően az egész szélvédő kijelzővé válik, amely segít Önnek eligazodni a világban. Az IONIQ 5 az első olyan Hyundai modell, amely 2. szintű autonóm biztonsági technológiával rendelkezik.

 3. The Hyundai IONIQ 5 midsize CUV's fast charging logo and 800V battery.

  Ultragyors töltés.

  Az IONIQ azon kevés autók egyike a kategóriában, amelyek 800V-os akkumulátor rendszert alkalmaznak. Ez ultragyors töltést, megbízhatóan magas szintű teljesítményt, valamint optimális tömeget és helykihasználást eredményez.

  Külső

  Karakteres. Ikonikus. Letisztult. Tanulmányautókra jellemző megjelenés, sorozatgyártásban.

  Az IONIQ 5 letisztult formaterve üdítő változatosságnak számít az elektromos járművek világában: az összetett, bonyolult részletektől megszabadított dizájn a letisztult vonalak és minimalista szerkezetek ünnepe. A különleges, kerékdobra rázáródó motorházfedél az autó teljes szélességében húzódik. Ez a megoldás minimális illesztési hézagokat, valamint letisztult, ultramodern megjelenést eredményez. A LED fényforrás karakteres parametrikus pixel technológiát alkalmaz - ez az egyedülálló, ékszerszerű formai megoldás az összes leendő IONIQ modellen megjelenik majd.

  360°

  0%
   1. A sötéttől a világosig 256 képpontban.

    Látni és látszani – az ikonikus, hangsúlyos orrész ékkövei a 256 darab, négyzetes pixelből álló LED-es fényszórók.

   2. Hátul merészen ragyogó.

    Az innovatív LED-es világítás-technológia hátul is visszaköszön: az IONIQ 5 karakteres parametrikus pixelei kihangsúlyozzák a hátsó lámpatestek különleges, szögletes rajzolatát.

   3. Exkluzív 20 colos könnyűfém keréktárcsák

    Az aerodinamikailag optimalizált keréktárcsákon is visszaköszön a dizájntematika; exkluzív, felvillanyozó hangulatuk csodálatosan harmonizál a kecses profillal.

    Belső

    Tágas, fenntartható élettér.

    Az IONIQ 5 fedélzetén elmosódnak a határvonalak az élettér és az utastér között. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy az utasteret újraalkotva vadonatúj fedélzeti élményt valósítsunk meg. A tágasabb, teljesen sík padló; a nagy tartományban állítható, teljesen hátra dönthető első ülések; valamint az utastér hosszában mozgatható, rugalmas padlókonzol semmihez sem fogható élményeket kínálnak.

    1. The fully electric and reclining front seats inside the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

     Pihenőfotelek.

     Az első üléssorban két teljesen hátra dönthető pihenőülés biztosít prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.

    2. The sliding centre console inside the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

     Elcsúsztatható padlókonzol.

     Alakítsa a belső teret igényei szerint. A padlókonzolt egészen a hátsó ülésekig hátra tolhatja, így gyermekei piknikasztalkának vagy rajzolófelületként használhatják.

    3. The wide-screen digital cockpit inside the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

     Széles képernyős digitális műszeregység.

     A 12,3 colos infotainment képernyő harmonikus egységet alkot a szintén 12,3 colos digitális műszeregységgel. Ez az ultramodern megjelenésű megoldás alapfelszerelés minden kivitelen, és egyszerű hozzáférést biztosít a biztonsági, szórakoztató és menetfunkciókhoz.

     Műszaki adatok

     Köszöntjük a teljesítmény vadonatúj világában.

     Ez a lélegzetelállító menetdinamikát, sportautókhoz mérhető gyorsítóképességet és opciós összkerékhajtást kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

     1. The 5.2s acceleration icon of the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

      Gyorsítás.

      0-100 km/órára 5,2 másodperc alatt.

     2. The 18 min fast charging icon of the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

      Ultragyors töltés.

      10-ről 80 százalékra 18 perc alatt.

     3. The 5 min for 100km charging icon of the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.
      1

       Töltés.

      100 km-re elegendő energia 5 perc alatt.

      1. The 44'' advanced head-up display icon of the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

       Head-up kijelző.

       Kiterjesztett valóságú technológiával.

      2. The 534 Litres storage icon of the Hyundai IONIQ 5 midsize CUV.

       Tárolás

       Akár összesen 588 literes tároló az első és a hátsó csomagtartóban.

      3. Driving range of up to 500 km on single charge of the IONIQ 5.
       2

       Hatótávolság.

       Egyetlen töltéssel akár 500 kilométert tehet meg.

       Milyen hosszú a napi ingázása?

       Számolja ki az ingázási napok számát két töltés között.

       22 km

       22

       nap

       töltések között1

       Ahogy számos tényező befolyásolja a belső égésű motor (ICE) üzemanyag-hatékonyságát, az elektromos autó hatékonyságát is befolyásolja az akkumulátor mérete, az Ön vezetési stílusa, a külső hőmérséklet, az Ön által szállított utasok száma és így tovább.


       1. 1 Ezek az értékek hozzávetőlegesek. A modell hivatalos villamosenergia-fogyasztási, emissziós és tartományi adatait még nem határozták meg. Ez a modell még nincs homologizálva, és nem is kapható.

       Garancia

       Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

       Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.